Monday, March 3, 2008

sunday evening.. :) meet new fren again

hehehehe after few days main2 msg kat tagged n hp, tetiber je this guy ajak kuar.. i dont expect that he will ask me out cos sangat2 baru kenal.. by the way we not plan it earlier.. kirenya ni perjumpaan yang paling cepat berlaku la selama hayat aku ni.. selalunyer mesti plan dulu tp yang ni trus sms ajak kuar then i say yes. mmm sbb apa so cepat i agree? sbb best sms ngan dia, byk cerita mcm dh kenal lama... n very sporting also.. so here he is... Boy

heheh p mana tau? ni bgnan tmpat keje lama aku.. dulu aku penah keje kat IWK.. sape tau?
yup kami p karaoke... Boy mmg suke karaoke.. :) sama la kiter..
Suara dia mmg best esp bile nyanyi lagu indon.. n dia ni mmg peminat lagu2 dr sana..
aku pon tak lepas peluang.. n byk gak kami berduet.. paling best seiring sejalan..
mmmm imagine sendrik la ek rupa sebenar.. takpo pas2 ni leh tgok kat entry lain.. byk lagi aktiviti nk di buat nanti.. 3 jam kitorang dalam tu, total RM120!! :) dia belanja for today... later on my turn nak banjer mkn plak.. tak sempat p makan sbb ada program lagi satu yg dh di plan.. apa dia? tunggu post pasni...

1 comment:

  1. amoiii..amoiiii..best nye bcinte.ehehe

    ReplyDelete