Sunday, March 6, 2011

rogol???

walaweiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
lama giler tak update.. stock bersawang bagai
macam la ada anak pinak sampai sibuk sgt kan
walhal (ayat buku gitu), blk keje ngadap tilam je pon

azam aku HARI INI adalah taknak malas2 lagi update blog...
so bermula dgn citer hari ini AHAD 6 Mac pastu citer aku akan mengundur ke belakang..
mana2 aktiviti yg bergambar aku akan try update balik
agak2 basi tp layan je la

Hari ini punya cerita...
Bangun pagi layan Nasi Lemak Kopi O kat TV9
Sambil online check fb yg ala2 nak menopause tak lama lagi
Nampak adik aku Jannah online
trus suh online ym sbb nk webcam ngn bonda
Windu dh lama tak tgok muka
Nak hadiah hp yg boleh video call tak mampu lg..sabar yer bonda..



 Part 1
aku : pasaipa muka hangpa macam baru pas kena rogol??
adik : haha ibu cakap "dah lama tak kena ROGOL!"
aku : haha ibu mengong..

Part 2
aku: sapa ketung rambut ibu tu?
adik: adik la..ibu tanya cantek tak?
aku: cantek mcm rihanna
adik: ibu tak kenal sapadia
aku: cakap la cantek mcm Zaiton Sameon
adik: hahaha

Sempat ibu pi amek petai, anggur n limau semata2 nak tayang kat aku
Bajet aku kat nigeria ke??? Mcm aku takleh beli kat kl ni hahahha
Terus feeling mcm dok oversea kan
main2 webcam lak
nanti aku migrate p nigeria leh la layan webcam
ibu takla nanges siang malam tringat kat aku! ~kononnye..

Abes je webcam terus kemas umah secara besar-besaran...
Perghhhhhhhhhhhhhh penat...
Siap masak menu afrika arini
nanti aku update
Ni kira teaser dulu..
Tunggu...............

Chow bedah!

7 comments:

  1. selamat bhari minggu...
    esok dah kerja

    ReplyDelete
  2. :) tu la kak rasa cam tak puas je weekend ni..

    ReplyDelete
  3. menu africa??? wah hebatsss..

    ReplyDelete
  4. benti jea kje..msti puas dok uma ari2..hee

    ReplyDelete
  5. maya- hehe nantikan update i ek..

    mimie- benti keje jaga qaleeda? ada berani byr ??

    ReplyDelete
  6. hmm..da pndai mask menu afrika???bila nk mjamu kami :)

    ReplyDelete
  7. wanda- isk rasa u olls tak lalu kot nak makan.. hahha

    ReplyDelete