Saturday, March 19, 2011

Bangi Kopitiam

Makan-makan di Bangi Kopitiam
Restoren ni milik Kid Search
Bos i belanja sbb tolong jd driver dia kejap

Aku order mee apakebenda namanya ntah
tapi mee besar tu dtg bersama pucuk goreng, daging cincang yg best, telur goreng n sup
Rasa dia ok ok je..tau la resepi kopitiam ni kan
Tak pedas pon harapkan kicap je..
Boleh laaaa

Menu-lain byk lagi cth mcm roti bakar
Alaaa mcm kat Oldtown n Paparich la..
So ada pilihan pada yg nak mkn ala2 kopitiam ni
Restoren ni design dia menarik sbb byk interior dia barang2 lama
cth yg aku paling suka patung arnab, tabung ayam, tin susu dumex dll
tv lama pon ada, teringat tv kat kampung aku yg klau nak tgok kena bukak tingkap dia..
byk laaa lagi.. mcm2 ada..
tp aku taktau nak terangkan kat mana lokasi dia..
pandai2 la cari..

kenyang giler ok..portion dia byk!

1 comment:

  1. kat area rumah akak ada juga kopitian bangi ni...:)

    ReplyDelete