Saturday, January 23, 2010

happy birthday ILLA! 30th.... so old owh








Yeah this was my 30th birhtday cake , after all day stayed alone home , at last my sis came with her bf to celebrate my birthday..
Sekurang-kurangnya aku tak la sedih je memanjang.. maklumla cik abg takde huhu.. my best friends pon semua busy..
It supposed to be 1st time celebrate my love one tp apakan daya.. mak ditinggalkan .. biarlah si dia pergi mengejar cita2.. lambat laun aku gak yg senang.. InsyaAllah..

So kerna mak tak suka kek bagai.. aku hanya memilih cake ni  sahajok.. kitorang gi jalan2 ke jusco Balakong, pastu balik lepak mkn kt Serdang area...



Restaurant nikat area umah aku je.. foods ala western.. cozy one.. like it.. tp lupe snap pic rest.. next time la.
Balik umah baru main tiup2 lilin.. kononnyer kan...



so thats all bout this year celebration............................
i will update more , this time ws my good friends who celebrate with me.. :)


5 comments:

  1. wah jannah dah ade boipren ke ? hehe

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Illa. X tahu pulak maksu yg Illa ada blog..naper x bg taw..hish...

    ReplyDelete
  3. oit dada harusla adik aku tu menggeletis nak ada bf ok.. bf dia ala2 noh hujan gitu :p

    maksu- sy ni dh lama tak update.. tp mmg suka layan blog, en sepul tu pon start ber blog dr sifu dia ni la.. heee

    ReplyDelete