Friday, January 23, 2009

NUR DAMIA ~ maklong miss u

ari sabtu 17 jan 2009, aku berjaya menjadi maklong..
tp dek kerana busy pindah umah so terpaksa p melawat pada hari ahad..
adalah sedikit gabra kerna perlu drive ok dr kl ke seremban hanya bertemankan adik jannah yg mmg tak reti bwk keta.. n rupanyer dia pon gabra la ingat ke aku dtg bertemankan sesapa.. tp rupanye aku drive sendiri dan ini merupakan kali pertama aku drive jarak jauh tanpa peneman yg bertauliah.. horror sedikit tp memandangkan dato' dah ckp kena confident.. so terpaksa gak..
so selepas menumpangkan dato' ke rumah kwnnye , aku drive dr desa petaling sampai la ke bangi n picked my sister .. terus menuju ke seremban dengan tahap kelajuan yg agak hebat..
mujur tak susah nk cr hosp pakar seremban ni..
bilik 201
ibu
sis,aqie n bro qiyam
me n them
anak buddha ke? huhu
ayah n NUR DAMIA

JEPON OK!!
aksi cacat khas untuk semua , selepas 30 thn akhirnya aku berjaya try naik kerusi roda ni.. heaven
sebelum balik
dah kat umah mentua qiyam kat senawang..

sangat rindu untuk tinggalkan baby..
tak sempat tgok dia bukak mata lagi..
dlm kul4pm selepas ayah n ibu sampai dari kedah, aku pon gerak la blk.. takut la nak drive memalam jejauh..
aku tak bwk adiah pon cos tak sempat cuma bg duit simpanan moga2 nanti boleh bukak akaun simpanan unta.. (teringat masa kecik2)
balik kl, drop jannah n trus balik umah..
- rest -

1 comment:

  1. beb..ko dah confident bwk keta..aku sapek r kat ko huhu...cayalah..leh r dtg melaka sensorang lps ni..x gitu maklong?? maklong?ape kes..x omputih r..panggil r mummy ke hehe

    ReplyDelete