Wednesday, July 11, 2012

hotel royale chulan

fuhhhh fuhhh fuhhh (tiup habuk....)


lalala...
paling best kat hotel ni part makan pagi..
berbiji2 manggis aku kekah..
buah mata kucing mmg tak cukup nak bilang..
i loike :)

4 comments:

  1. illa..sy baca blog awak lama dah awal2 dlu tapi silent reader...ttiap hari cek awk update ke tak..ada update baru sgt suka...sweet awk dn ben..dh nk ada baby...lawakla penulisan awk ..slalu gelak sorang n terliur apa awak masak...truskan berblogging sbb blog awak mmg best dan ceria je

    ReplyDelete
  2. kak kaseh- bulan masu dah abes kak... ni masa abe meeting kat kl..

    anony- thx sbb baca .. bykkkk citer tpnya tu la adoi lemah je jari jemari bila nk update :) takpe demi pembaca setia i sanggup update ..tungguuuu

    ReplyDelete
  3. fuhh ade secret admire tuh..

    ReplyDelete